Etusivu Sijainti Juustot viinit ja liköörit Oliivit ja oliiviöljyt Riisit ja muut Ilmakuivatut kinkut ja chorizot Yhteystiedot

Giro Ribot Sa.

 

Giro Ribot Blanc De Blancs
Cava GR ”Avantgarde” Brut  


 

Cava GR ”Mare Brut Nature”

Rypäleet: Macabeo 50 %, Xarel-lo 30 %, Parellada 20 %

Kypsytetään terästankissa kolme vuotta.

Luonnehdinta: heleä, kellertävä, vihreitä heijastuksia, raikas, kuiva, runsas ja miellyttävä, pienet, pienikuplaiset hapot

Ruokasuositus: kevyesti paistetut ja haihdutetut vaaleat lihat, kalat ja äyriäiset.

Tarjoilu: 6–8 astetta.


Giro Ribot Blanc De Blancs

Rypäleet: Xarel- Lo 50 %, Macabeo 30 %, Paralleda 20 %, terästankkikypsytys.

Luonnehdinta: hennon läpikuultava, vihreitä heijastuksia, raikas, omenainen, puhtaan yksiulotteinen, hedelmäinen viini, kuiva maku, runsaampi kuin tuoksu antaa odottaa. Mutkaton viini, jossa loppua kohden voimistuvia, miellyttäviä sitruunahappoja.

Ruokasuositus: hyvä yleisviini buffetpöytiin, kana- ja kalasalaateille, piiraille sekä vähärasvaisempien, haudutettujen kalojen seuraksi.

Tarjoilu: 7–9 astetta.


Cava GR ”Avantgarde” Brut

Rypäleet: Xarel-Lo 50 %, Chardonnay 25 %, Macabeo 15 %, Paralleda 10 %, terästankkikypsytys 25 % tammitynnyrikypsytys 75%.

Tuotanto: käyminen on tapahtunut hitaasti alhaisessa lämpötilassa auttaen aromia kehittymään ensimmäisen käymisen aikana. Seuraava kypsyminen (jälkikypsytys pulloissa).

Luonnehdinta: väri vaaleankeltainen, vihreitä heijastuksia. Tuoksu on monipuolinen, makeita leivonnaisia, vaniljaa, kuivattuja hedelmiä, elegantti, tammea ja paahtoleipää. Viini on saanut voisen arominsa tammikypsytyksessä. Maku tiivis, voimainen, hyvin pehmeä ja kermainen. Avantgardistinen ja perinteisesti kehittynyt, selväpiirteinen ja moderni laatu antaa tälle Cavalle hienon rakenteen ja luonteen. Täydellinen seuralainen kuivattujen hedelmien kanssa sekä maittavien aterioiden jälkeen. Pitkä ja kestävä jälkimaku, pitojen ja merkkipäivien juhlistaja.

Tarjoilu: 6–8 astetta.