Etusivu Sijainti Juustot Viinit ja liköörit Oliivit ja oliiviöljyt Riisit ja muut Yhteystiedot

 

Ilmkakuivatut kinkut ja chorizot

 


 

JAMON PATA NEGRA (Recebo-Bellota) Qal.

Ehkä eniten palkittu ja mainetta niittänyt tuote ”PATA NEGRA”, tulee meille vuoristoiselta alueelta, läheltä Portugalin rajaaa (Badajoz) HIGUERA la REAL. Korkealla merenpinnasta vallitsee suotuisa mikroilmasto,joka on erityisen tärkeää kypsytyksen aikana. Tämä, yhdistettynä useiden sukupolvien perinnetietoon ja nykyaikaiseen huipputeknologiaan, takaa huippulaadun ”JAPASUR”. Käytetty raakaaine varataan jo syntyessään tietyiltä tuottajilta, jotka ovat erikoistuneet mustien sikojen tuotantoon.

Kasvuaikanaan eläimet ovat nauttineet modernia, kevyempää ruokavaliota. Pata Negra Bellota nauttii ainoastaan 100% tammenterhoja ja Recebo ½ viljarehua ja ½ tammenterhoja. Näin saavutetaan yksilöllinen maku tuotettaessa runsaasti energia ja proteiinipitoista ruokaa ihanteellisissa kasvuoolosuhteissa.

Säilytys +2 – 6C
Kpl paino n. 3 – 6kg (Luuton)
Kpl paino n. 6 – 9kg (Luinen)
Kpl paino n. 0,4 – 0,6kg (siivuina) 18kk kyps.
” Iberian pleasures acorn ham”

CHORIZO ALEJANDRO, Rioja

Classic Natural/Picante(Peper.)
Valmistettu porsaan lavasta, maustettuna La Veran* paprikalla, merisuolalla ja valkosipulilla
(Picante/Peperoni)*, täytettynä luonnonkuoreen. Lihan houlellinen valinta,sekä hidas kypsentämi-nen, tarkan laatukontrollin alaisena, lisättynä hulellisella maustamisella, pitää Chorizot mehukkaina ja tasalaatuisina, tuottaen pitkän prosessin aikana perinteisen makuisia ja korkealaatuisia HERKKUJA.
Säilytys kylmässä ja kuivassa+2—5C
Valmistettu ilman säilöntä ja väriaineita(100%)

CHORIZO TRONCAL T.PAMPLONA

Valmistettu parhaista porsaan ruhon osista valikoiden, Huolellinen ja tarkka maustaminen *La-Veran paprikalla, merisuolalla ja valkosipulilla, hitaasti kypsentäen.Ihanteellinen mikroilmasto takaa parthaan lopputuloksen, perinteiset, korkealaatuiset Espanjalaiset Chorizot,Riojasta. Mehukas ja hienoarominen Troncal T Pamplona on parasta nautittuna ohuina siivuina, ”Pamplona style”
Säilytys kylmässä ja kuivassa +2 – 6 C Ei sisällä väri ja säilöntäaineita.(kpl paino n.1kg)

JAMON SERRANO ”Jamones Segovia”

Huippulaatuinen Serrano kinkku tulee Segoviasta, Monte Nevadon vuoristoalueelta, herkkukinkkujen kotiseudulta. Korkealla, merenpinnasta, vallitsee juuri sopiva mikroilmasto, joka antaa kinkuille aivan erityisen arominsa. Loistava tuote nautittuna esim. salaateissa, hunajamelonin tahi kypsän Manchego juuston ja laadukkaan viinin kera.

Missä tarvitsetkin hitaasti kypsytettyä Serrano kinkkua juhlistamaan herkkuateriaasi, tai vaikka vain arjen iloksi, nautittavaksi. (Nyt jopa vaikka valmiiksi viipaloituna paperilla tai ilman).