Etusivu Sijainti Juustot Viinit ja liköörit Riisit ja muut Ilmakuivatut kinkut ja 
chorizot Yhteystiedot

 

Oliivit ja oliiviöljyt

 

ORO VERDE
ANJOVISTÄYTE

Yksi,ehkä perinteisin maku Espanjalaisissa täytetetyissä oliiveissa on juuri Anjovistäyte, joka tietenkin luonnollisesti kuuluu Välimeren maiden perinteisiin makuihin

JUUSTOTÄYTE

Aito sinihomejuusto täytteinen Oro Verde,valmistettuna herkullisista ja terveellisistä Manzanilla oliiviveista. Tämä kevyesti homejuusto arominen oliivi on varsinainen oliivien”Kuningatar”.

Maku,joka harvemmin tulee vastaan täytettyjen oliivien sarjassa. Tämä täyte käytettynä manzanilla oliivien kanssa on haastavin yhdistelmä koko täytettyjen Oro Verde oliivien sarjassa.

MANTELITÄYTE

Täytettyjen oliivien joukossa myös Mantelitäyte on hieman harvemmin käytetty maku, mutta kuitenkin arvostettu laatu herkkusuiden pöydissä. Tunnettu ja suosittu maku myös eräiden”drinkkien” lisäkkeenä ja koristeena. Tuttuarominen ja hienostunut aito……

*ORO VERDE”Vihreää kultaa”

PEPERONITÄYTE

Aidoista peperoneista valmistetulla tahnalla täytetyssä manzanilla oliiveissa on ”se jokin,”, jota etsit antamaan terävyyttä ja piristystä kattaukseen.

Vähän erilainen täytetty vihreä oliivi.

SITRUUNATÄYTE

Ehkä yksi parhaista täytteistä, Oro Verde sarjassa on raikas ja hienonmakuinen Sitruunatäytteinen oliivi, joka soveltuu moniin eri tarkoituksiin. Erinomainen lisä tuoreissa vihannes-salaatti sekoituksissa. Sopiva makupala traditionaalisissa juomasekoituksissa koristeena.

VALKOSIPULITÄYTE

Manzanilla oliiveista marinoitu ja täytetty aidoista valkosipuleista valmistetulla tahnalla. Hienostunaan kevytarominen maku ei peitä alleen herkullista oliivin omaa makua

YRTTITÄYTE

Yksi täytteistä, Oro Verde oliivisarjassa on”Yrttitäyte”, hienoarominen oliivi, valmistettu parhaista Manzanilla lajikkeesta,täytettynä aidoilla aromaattisilla ja perinteisillä yrteillä.

EXTRA VIRGIN OLIIVIÖLJY (ESP.)

Mr. Jose Laquna aloitti oliivipuiden kasvatuksen ja oliiviöljyn valmistuksen jo v. 1880 maatilallaan ”Valdeguerra de Villaconejos” ”kanikylä” Madridin provinssissa . Siitä lähtien on Laqunan perhe jatkanut ”traditiota”, tuottaen omalla tilallaan kasvavista oliivipuista (yli 5000 puuta/Cornicabra) extra virgin laatua.

Tuottaakseen tätä korkealaatuista (extra virgin) öljyä,on tilalla panostettu voimakkaasti uuteen teknologiaan(koko tuotantolinja). Huolellinen lajittelu ja puristus, sekä oliivien korkea kypsyysaste ja nykyaikaiset koneet, säilyttävät aromit ja hedelmäisen maun. Matalahappoinen, omenan ja ruohon tuoksuinen, makean kirpeä ja mausteinen makunautinto.

Loistavan värinen,terveellinen ja täydellinen luonnon mehu ilman säilöntä tai lisäaineita!