Etusivu Sijainti Juustot Viinit ja liköörit Oliivit ja oliiviöljyt Ilmakuivatut kinkut ja chorizot Yhteystiedot

 

Riisit ja muut

 


 

GAZPACHOT

El Gazpacho Traditional 1)*
La Vichyssoise 2)*

El Gazpacho Traditional on valmistettu kauden parhaista vihanneksista (tomaatti / peperoni / kurkku / sipuli), säilöttynä Extra Virgin Oliiviöljyllä, viinietikalla, merisuolalla ja valkosipulilla.

La Vichyssoise on valmistettu kauden parhaista vihanneksista ja luonnon puhtaasta vedestä / sipulista / perunasta ja purjosipulista, säilöttynä oliiviöljyyn, kermaan ja maustettuna merisuolalla, tärkkelyksellä ja valkopippurilla.

1)* Kevät-Kesä-Syksy (Valm.vuodenaika)*
2)* Syksy-Talvi-Kevät(Valm.vuodenaika)*

CRAN COCINA ”Sopas y Cremas”, ilman säilöntä ja väriaineita” BON APETIT

PAELLA RIISIT/VALENCIA-ESP.
(BOMBA – BAHIA – SENIA)

Espanjan riisinviljelyn historiassa Valencia on ollut alkujaankin Paella riisin päätuotantoalue. Jo menneiden sukupolvie täydellinenomistautumi-nen työssään, on antanut riisille oleellisen merki-tyksen traditionaalisesta tuotteesta Espanjalaisten ruokapöytiin.
Korkeasta laadustaan tunnettu perheyhtiö, Arroces E Lozano on merkittävä tekijä Valencian teollisuu-dessa. Yhtiö on perustettu 1957 ja sijaitsee Algineen alueella, lähellä Albufeiraa. Yhtiön filosofiana on ollut alusta alkaen tuottaa markki-noille parasta riisiä, jolle myönnetään Certifikaatti.*
*Arroz de Valencia guarantee de origin*

LUOMUHILLOT

Vadelma
Kiwi
Aprikoosi
Seljanmarja

BOQUERONIT

Boqueron En Vinagre

Anjoviksen sukuinen”Boqueron” kuuluu yhtenä gastronomisena erikoisuutena Espanjan välimeren ravintoloiden ja tapas baariren suosimiin kalaherkkuihin.
” El Menu” yhtiön jalostamat, viinietikalla ja suolalla kypsytetyt boqueronit on valmistettu ensiluokkaisesta raakakalasta, säilöttynä kasvisöljyyn. Tämän korkealuokkaisen kalatuotteen olemme halunneet tuottaa välimerellisenä vivahteena Suomalaisten herkkupöytien ulottuville. ”Se on siinä”

QUINCE PASTE-MEMBRILLOT

Käytetään Espanjassa perinteisesti juus-
ton lisäkkeenä. Se on tärkeä osa juusto-
pöydässä. Kvitteni pasta (Membrillo) on
valmistettu Välimeren parhaista Kvitt-
teneistä, käyttämättä mitään lisä ja säi-
löntäaineita. Vähän makea, hedelmäinen
ja tasapainoinen herkku. ****
ALUE: ANDALUCIA


AURINKOKUIVATUT TOMAATIT
”Herkkuterveiset Sisiliasta”

Aurinkokuivattu tomaatti on jo suhteelisen kauan ollut tunnettu tuote Suomalaisessakin keittiössä. Nyt meillä on mahdollisuus tarjota Suomen markkinoille aurinkokuivattuja tomaatteja
syntymäalueeltaan Sisiliasta.
Cicil Conserve on jalostanut tomaatit maustamalla ne herkullisilla mausteilla sopivan suolaisiksi,miellyttävän mehukkaiksi aitoaromisiksi herkuiksi.
” Pomodori alla contadina,tutto Sisili